Informasjon om Santander refinansiering

epa03865716 (FILE) A file photograph dated 19 November 2009 shows a pedestrian passing a Santander bank branch in London, Britain. According to media reports on 13 September 2013, computers at a London branch of Santander were hacked by a cybergang, leading to the arrests of eleven men on 12 September. EPA/ANDY RAIN *** Local Caption *** 02562432

Santander er en av verdens aller største bankkonsern, og de har også gjort seg bemerket blant nordmenn gjennom sine fordelaktige kredittkort og hyggelige forbrukslån. Santander tilbyr også refinansiering av gammel og dyr gjeld, ved å tilby deg et nytt og samlet lån for all din tidligere gjeld. Dette er som regel svært fordelaktig for deg som kunde, da du kan spare masse penger alene bare på gebyrer. I tillegg kommer innsparinger på lavere rente, samtidig som det er enklere å forholde seg til én månedlig faktura.

Betingelser og vilkår

Søker du om refinansiering hos Santander, så vil du som regel ende opp med gunstige betingelser – og i de aller fleste tilfeller billigere enn hva du betaler i dag. Laveste nominelle rente hos banken er helt nede på 7,9 prosent, mens den gjennomsnittlige renten ligger på 13,9 prosent. Du kan selv velge nedbetalingstiden på lånet, fra 1 til 15 år. Utover dette er det ingen skjulte kostnader eller gebyrer, bortsett fra det vanlige termingebyret som påløper hver måned.

Refinansiering gjennom Santander har ikke noe etableringsgebyr. Du behøver heller ikke stille med sikkerhet for lånet, og du kan søke om å refinansiere gjeld på inntil 350 000 kroner. Minstebeløpet for å refinansiere er 30 000 kroner.

Fordeler med å refinansiere hos Santander

1042234715-geld-sparen-1cefDet er spesielt en fordel som utmerker seg når det gjelder refinansiering hos Santander. Lånet har nemlig ikke noe etableringsgebyr, som betyr at du sparer mellom 500 til 1000 kroner på å refinansiere hos Santander sammenlignet med de fleste andre aktører i markedet.

Dessuten vil du nesten alltid få lavere rente enn hva du betaler på et smålån eller et kredittkort, slik at innsparing og lavere kostnader er de mest åpenbare fordelene med å refinansiere hos Santander.

Søke om refinansiering

Refinansiering gjennom Santander søker du enkelt om på nettsidene til selskapet. Du får ikke umiddelbart svar på lånesøknaden, men innenfor vanlig arbeidstid vil de fleste som søker refinansiering få svar samme dag eller neste dag. For å søke om refinansiering hos Santander må du være minst 25 år gammel og bosatt i Norge. I tillegg må du tjene minst 200 000 kroner årlig, og betalingsanmerkninger fører nesten alltid til avslag på søknaden om refinansiering. Se også Refinansiere.net nettsiden for mer informasjon om refinansiering.