Clarion Collection Hotel Grand Bodø

731801

Clarion Collection Hotel Grand er et sentrumsnært hotell i Bodø som har en optimal beliggenhet for turister. Hotellet holder høy standard og byr på flere fasiliteter for sine besøkende gjester, samtidig som den sentrumsnære beliggenheten gjør at hotellet er et førstevalg for den som vil oppleve Bodø til fots.

Beliggenhet

Clarion Collection Hotel Grand ligger altså så godt som i selve hjertet av Bodø sentrum, med det populære Glasshuset som nærmeste nabo til hotellet. Her finnes kjøpesentre, restauranter og enkelte utesteder, i det som er en innglassert gågate midt i sentrum. Videre så har man butikker og nattklubber/puber på alle kanter av hotellet, som har trolig byens beste beliggenhet for turister. Samtidig er byens flyplass såpass sentralt anlagt at en taxi-tur fra flyplassen og ned til hotellet tar knappe fem minutter. I motsetning til flere av byens andre sentrumshoteller, så er utsikt mangelvare på Clarion Collection Hotel Grand, men det kan man fint utnytte fra skybaren til et av de andre sentrumshotellene i byen.

Rom

Clarion Collection Hotel Grand er et forholdsvis lite sentrumshotell med i underkant av 100 gjesterom. Følgelig kan det lønne seg å bestille rom i god tid i forveien av reisen – spesielt i sommerhalvåret. Hotellet har fått 3- og en halv stjerne for sin service og kvalitet, og er følgelig å anse som et mellomklassehotell. Rommene og interiør for øvrig holder uansett moderne og flott standard. Du kan velge mellom vanlig enkeltrom eller superiorrom for litt høyere standard. Inkludert i alle rommene er uansett fasiliteter som minibar, kaffetrakter, strykejern, hårføner, TV og skrivebord. Dessuten er trådløst internett gratis på samtlige rom.

Fasiliteter

Clarion Collection Hotel Grand er et forholdsvis enkelt hotell, men som tilbyr grunnleggende fasiliteter til sine overnattende gjester. Blant annet serveres frokostbuffé hver eneste dag, og dette er inkludert i prisen. Hotellet ligger også i tilknytning til en Peppes Pizza-restaurant. Utover dette tilbys konferansesaler og møterom til de som besøker hotellet i forretningssammenheng, og grunnleggende resepsjonstjenester er tilgjengelig i den døgnåpne resepsjonen. Avslutningsvis kan vi også nevne at nesten 250 overnattende gjester har vurdert hotellet til 4,4 av 5 mulige poeng via nettstedet TripAdvisor.