5 nettsider som sammenligner hotellpriser

Group of coupon

Overnatting på hotell kan være dyrt, men det behøver ikke å være det. Hvis du sammenligner priser på nettet i forkant av reisen, så kan du spare svært mye penger. Vi viser deg fem nettsider som sammenligner hotellpriser.

Hotels.com

Den ubestridte «kongen» blant alle hotell-søkemotorer er Hotels.com, og det er trolig den mest brukte blant alle. Her kan du søke i hoteller over hele verden, og dessuten opptjene deg bonusovernattinger dersom du ofte bestiller hotell gjennom Hotels.com

Expedia

En annen populær søkemotor for hoteller er Expedia.no, og denne blir ofte benyttet av nordmenn som skal på utenlandsferie. I tillegg til å finne billige hoteller over hele verden, så kan du også sammenligne priser på fly og leiebil samtidig. Det gjør at du kan få en billig og komplett reise.

Momondo

press-logo-momondo_colourMomondo er en tjeneste som minner mye om overnevnte Expedia. Også her kan du sammenligne priser på både hotell, leiebil og flybilletter.

I tillegg til dette så har Momondo en «Beste Pris»-garanti, som rett og slett betyr at du får tilbake pengene dersom du finner det samme hotellet til en lavere pris på en av de andre nettsidene.

Trivago

Trivago er nettsiden som omtaler seg selv som verdens største hotellsøk. Ifølge deres egne nettsider kan du finne priser på over 700 000 hoteller her, og det Trivago gjør er å hente inn priser fra flere andre sammenligningsnettsider. På denne måten er du mer eller mindre garantert å ende opp med et billig hotell – uansett hvor i verden du skal reise.

Billige-hotell.no

Til sist må vi også ta med den eneste helnorske aktøren blant disse nettsidene, nemlig Billige-hotell.no. PÅ nettsidene til Billige-hotell.no kan du sammenligne priser på hotell over hele verden, og også her blir prisene hentet fra andre søkemotorer (deriblant Hotels.com og Expedia). Det skal godt gjøres å ikke finne et billig hotell gjennom nettsiden!