5 budsjetthotell i Riga

Riga

Riga er en by som det er forholdsvis billig å feriere i – også når det kommer til overnatting på hotell i Riga. Velger du et budsjetthotell i Riga kan du få svært mye igjen for en meget liten penge.

Kolonna Hotel Riga

Kolonna Hotel Riga er et rimelig budsjetthotell i hjertet av den latviske hovedstaden. Hotellet har 41 gjesterom og byr på fasiliteter som gratis frokostbuffé (både varm og kald!) og gratis internett på hele hotellområdet. Beliggenheten er dessuten så sentral at den er optimal for enhver turist – hotellet ligger nemlig midt i den historiske gamlebyen i Riga.

Designerapartments

Designerapartments er et trestjerners leilighetskompleks som passer perfekt for familier som besøker Riga. Leilighetene ligger sentralt til i Rigas gamleby, med alle severdigheter og attraksjoner i umiddelbar nærhet. Leilighetene har sengeplasser for opptil 5 personer, og prisnivået er svært lavt sammenlignet med mange andre sentrumshotell.

Wellton Hotel Riga & Spa

Wellton Hotel Riga & Spa er trolig det beste budsjetthotellet i Riga som har eget spa. Hotellet har fått 3 stjerner for sin service og standard, men byr allikevel på fasiliteter som restaurant, eget spa, air condition og mer til. I en radius på 500 meter fra hotellresepsjonen finner du så godt som samtlige turistattraksjoner i Riga.

Hotel Edvards

Hotel Edvards er et sentrumsnært budsjetthotell i Riga, som passer bra for familier og par som ønsker å bo sentralt i hovedstaden. Hotellet har bare 20 gjesterom, men standarden er forholdsvis høy til et 3-stjerners hotell å være. Hotellet har dessuten fått solide tilbakemeldinger fra overnattende gjester, der nesten 100 vurderinger gir hotellet 4,3 av 5 mulige.

Elizabete Hotel

Elizabete Hotel er et lite og pent hotell i sentrum av Riga. Hotellet har kun 20 gjesterom, men samtlige rom holder standard tilsvarende 3 stjerner. Dessuten er prisnivået på Elizabete Hotel svært hyggelig. Turistattraksjoner og fasiliteter ligger på rekke og rad utenfor hotelldøren, med det meste innenfor gangavstand. Riga Slott er for eksempel knappe kilometeren unna hotellet.